Donera gärna till Svenska Skolan, som är en 501(c)(3) non-profit organisation i staten Washington. Skolans EIN-nummer är 91-1933031.

Klicka på länken till PayPal nedan!

The Swedish School Association in Seattle does not discriminate on the basis of race, color, gender, handicap and religion, national or ethnic origin in the administration of its enrollment or program policies.

Vi söker lärare och assistenter till vår skola

Vi söker nu med ljus och lykta efter engagerade personligheter att undervisa på Svenska skolan i Seattle under läsåret 2021-2022.

Vi söker förskollärare till våra yngsta elever som för närvarande är 3-4 år gamla. Vi söker även lärare till våra klasser för elever mellan 5-14 år.

Det är en stor bonus om du har lärarutbildning från Sverige, men detta är inget krav. Vi vill dock att du kommunicerar obehindrat på svenska både muntligt och skriftligt. Har du inte erfarenhet av läraryrket? Vi vill fortfarande prata med dig!

Det viktigaste är att du har en passion för det svenska språket och den svenska kulturen och en nyfikenhet och vilja att lära ut. Vi vill ha medarbetare som anser att det är viktigt för våra barn som växer upp utanför Sverige att ha ett sammanhang att få öva sitt språk och tillfälle att uppleva den svenska kulturen.

Tveka inte att höra av dig till svenska skolans rektorer Carina och Johanna med en ansökan eller om du har frågor.

svenskaskolan@skolforeningen.org

Kommentarer är stängda.