Rektor

Rektor är Catharina Lundin

Email: info@skolforeningen.org

Lärare

Catharina Lundin

Catharina kom till Seattle 2002 med sin familj och har tre barn. Hon har tidigare suttit i styrelsen, jobbat i biblioteket samt varit assistent och lärare i röda gruppen. Hon är även rektor på skolan och lärare i röda, lila, ljusblå, gula, brandgula och svarta grupperna.

Carina Bozcar

Carina flyttade till Kalifornien 2002 och sedan upp till Redmond 2010. Carina har tre barn, två av dem är elever på skolan. Carina har jobbat som ungdomstränare i orientering och Berlitz instruktör i svenska.

Karin Falk

Karin flyttade till Boston 2013 och 2015 flyttade hon med sin man till Seattle. Nu bor hon med sin familj i Fremont.  Hon har en lärarexamen från Göteborgs Universitet och intresset för att jobba med språkutveckling hos barn började redan under Karins slutpraktik på en introduktionsskola utanför Göteborg. 2008-2013 bodde Karin i Spanien och jobbade i fyra år som förskollärare på skandinaviska skolan i Madrid.

Bianca Filipsson

Bianca flyttade till Seattle med sin familj 2015. Hon studerar kommunikation på universitetet och har praktiserat på olika skolor och nivåer både i Sverige och USA. Bianca har jobbat som lärare och assistent i olika åldersgrupper på Svenska Skolan. 

Karin Filipsson

Karin är utbildad lärare i svenska och engelska och har undervisat elever i alla åldrar från förskolan upp till universitetet. Hon har en Master’s i engelsk litteratur och kreativt skrivande. Hon bor med sin familj i Bellevue sedan 2015 och har tidigare bott i norra Kalifornien.