Styrelsen består av Gunilla Beard (ordförande), Maria Siwek (kassör), Calle Mannheim (webmaster), Anna Haglöf-McCallum och Britt-Louise Fletcher (aktivitetsansvariga), Susanne Rehnmark (kommunikationsansvarig), och Alma Maizels (sekreterare).

Ordförande: Gunilla Beard 

gunilla-beard

Jag har varit förälder på Svenska Skolan sedan 2012 och bibliotekarie sedan 2013. För att ni ska få lyssna till mer skånska, men framförallt för att min son, Jan, ska fortsätta trivas, har jag nu även ordföranderollen! Svenska Skolan och Svenska Klubben är fantastiska resurser, särskilt för familjer som min med enbart en svensktalande förälder. Jag hoppas vi kan vara ett stöd för kontakten med svenskan och Sverige långt utöver rent akademiska studier.

Jag kom först till USA 1993, flyttade vidare till några olika länder i Asien, och landade slutligen i Edmonds. Min professionella bakgrund är inom IT, men jag lade glatt karriären på hyllan och blev mamma på gamla dar. Nu njuter jag av familjeliv och något extraknäck då och då. Jag tycker om att läsa, träna, vara ute i naturen och att lära mig nya saker.

email: ordforande at skolforeningen.org

Sekreterare: Alma Maizels

Foto och bio kommer snart

Kassör: Maria Siwek

Foto och bio kommer snart…

email: kassor at skolforeningen.org

Kommunikationsansvarig:  Susanne Rehnmark

Foto och bio kommer snart…

email: skolbladet at skolforeningen.org

Webmaster: Calle Mannheim

Jag flyttade till Seattle 1999 efter några års förvirrande omvägar genom Iowa och Minnesota. Min fru Jennifer är från Texas och vi har två barn, Erik (10 år) och Malin (7 år) som båda är med i Svenska Skolan. Vi hörde att det fanns en svensk skola här i Seattle genom vänner, och vi blev väldigt glada och tacksamma när Erik och sen Malin kunde börja. För både Erik och Malin innebär det att dom får umgås regelbundet med svenska barn och också ytterligare hjälp att lära sig skriva och läsa på svenska, medan Jennifer och jag får stöd och ideer om hur det är att uppfostra två två-språkiga barn. På vardagarna jobbar jag som vattenkraftsingenjör i Fremont och på fritiden försöker jag spela så mycket tennis som möjligt.

email: webmaster at skolforeningen.org

Aktivitetsansvariga: Anna Haglöf-McCallum och Britt-Louise Fletcher 

Foton och bio kommer snart

email:  evenemang at skoloreningen.org