Donera gärna till Svenska Skolan, som är en 501(c)(3) non-profit organisation i staten Washington. Skolans EIN-nummer är 91-193303.

Klicka på länken till PayPal nedan!

The Swedish School Association in Seattle does not discriminate on the basis of race, color, gender, handicap and religion, national or ethnic origin in the administration of its enrollment or program policies.

Välkomna till Svenska Skolan 2020/2021!

Nu är det dags igen att träffas, men det blir online tillsvidare. Så fort det går så börjar vi på svenska klubben igen.

Årets lärare är Karin Filipsson, Carina Boczar, Bianca Filipsson, Catharina Lundin och Karin Falk.

Vi kommer ha mindre grupper (max 7 elever) och kortare lektioner (max en timme).

Biblioteket kommer öppna för lån under eget ansvar.

Gå gärna med i skolans FB grupp, här postar vi all möjlig information; Svenska Skolan i Seattle

Tack för ert förtroende!

Catharina Lundin (Rektor)