Donera gärna till Svenska Skolan, som är en 501(c)(3) non-profit organisation i staten Washington. Klicka på länken till PayPal nedan!

The Swedish School Association in Seattle does not discriminate on the basis of race, color, gender, handicap and religion, national or ethnic origin in the administration of its enrollment or program policies.

Inställda dagar, semlor, LongKalsong och Martin Widemark

Eftersom två lektionstillfällen lagts till under skolåret (Lucia-firande på Nordiska Muséet, samt författarbesök med Martin Widemark) så ställs två lektionstillfällen in: 14/4 samt 16/6. Årets sommaravslutning sker istället 9/6. Hela kalendern finns här.

Söndagen den 31/3 klockan 1 – 2:30 är det dags for Påskris och Semlor på Swedish Club. Man måste boka plats och betala i förväg! Man kan antingen betala med kreditkort på hemsidan eller genom att ringa 206-283-1090.

Söndagen den 7/4 samlas skolan klockan 10 på Nordiska Museet för att träffa och arbeta med den kände författaren Martin Widmark (Lasse-Maja mysterierna samt flera andra böcker). Föräldrar får inte vara med under skoltiden 10 – 12:30, men är välkomna med när skolan är över. Då har nämligen museet ett event som är öppet för allmänheten.

Den 12/5 kommer Langkalsong åter på besök från Sverige. Alla föräldrar hämtar sina barn 11:20 och tar plats med sitt barn i Stockholmsrummet för föreställningen.

Kommentarer inaktiverade.