Rektor

Rektor är Catharina Lundin

Email: info at skolforeningen.org

 

Lärare

Catharina Lundin

Catharina kom till Seattle 2002 med sin familj och har tre barn. Hon har tidigare suttit i styrelsen, jobbat i biblioteket samt varit assistent och lärare i röda gruppen. Hon är även rektor på skolan.

 

Irene Kimblad

Irene flyttade till Seattle 2011. Hon är gift med Per och har två vuxna pojkar som bor i Sverige. Irene är utbildad barnskötare.

 

Carina Bozcar

Carina flyttade till Kalifornien 2002 och sedan upp till Redmond 2010. Carina har tre barn, två av dem är elever på skolan. Carina har jobbat som ungdomstränare i orientering och Berlitz instruktör i svenska.

 

Catrine Kizis

Catrine kom till USA 2001, först till Phoenix, och sedan 2008 till Seattle. Hon är gift med John och har tre flickor, Julia, Freja och Lisa. Catrine flyttade till USA var hon lärare i Stockholm. I Phoenix jobbade hon under fem år som lärare på svenska skolan där.

 

Anna Wetterberg

Anna flyttade till Bellevue från Sverige 2013 med man och tre barn. Hon är legitimerade logoped i Sverige och har bl.a. arbetat inom barnhabiliterning i Stockholm.

 

Karin Filipsson Norling

Karin är utbildad gymnasielärare i engelska och svenska och har även en master’s examen i litteratur och kreativt skrivande samt SFI-utbildning. Hon har jobbat som lärare sedan 1996 och har även forskarutbildning inom engelsk literatur. Hon bor i Bellevue med sin man och fyra barn. Tidigare bode familjen i Sunnyvale i norra Kalifornien, nära San Francisco. Karin har även arbetat som översättare och författare.