Donera gärna till Svenska Skolan, som är en 501(c)(3) non-profit organisation i staten Washington. Klicka på länken till PayPal nedan!

The Swedish School Association in Seattle does not discriminate on the basis of race, color, gender, handicap and religion, national or ethnic origin in the administration of its enrollment or program policies.

Children’s Christmas at Nordic Museum

Vi kommer att delta i Children’s Christmas som anordnas av Nordic Museum i Ballard den 2 december klockan 12:00 – 14:30. Kalendariet är uppdaterat.

Anmälan för HT 2018

Anmälan för HT 2018 är nu öppen. Klicka här för att anmäla ditt barn om han/hon har fått plats (t.ex. återkommande elev). Avgiften är $170 och betalas med PayPal. Checkar accepteras inte längre.

Klicka här för att ställa ditt barn i kö för önskad termin om ditt barn inte har garanterad plats.

Bli Medlem i Swedish Cultural Center!

Svenska Skolan hyr lokaler för våra lektioner på söndagarna till förmånliga priser från Svenska Klubben (Swedish Cultural Center) och det vill vi fortsätta med. Därför vill vi stödja SCC genom att uppmuntra alla våra medlemmar att också bli medlemmar! Klicka här för att bli medlem redan idag!